Kasvimaani joululoman viettoon!

Kasvimaani tonttuilee joulun pyhien yli, minkä aikana Kasvisboxeja ei toimiteta. Loman jälkeen ensimmäiset Kasvisboxit toimitetaan viikolla 2.

Tämän syksyn viimeinen Kasvisboxi on tilattavissa keskiviikkoon 5.12. saakka ja se toimitetaan viikolla 50, arvioitu toimituspäivä on torstai 13.12. Kevätkauden ensimmäinen Kasvisboxi lähetetään puolestaan viikolla 2, ja arvioitu toimituspäivä on tuolloin torstai 10.1.

Joululoma ei vaadi kestotilaajilta toimenpiteitä: veloitukset joululoman ajalta lakkaavat automaattisesti ja tilaukset jatkuvat loman jälkeen valitsemasi syklin mukaisesti joko 2 tai 4 viikon välein. 

Joululoman aikana ei voi tehdä uusia kestotilauksia, mutta Kokeilijan Kasvisboxin voit tilata myös loman aikana ennakkotilauksena. Loman aikana tilatut boxit toimitetaan joululoman päätyttyä viikolla 2. Ennakkotilaamalla boxin varmistat tuoreiden satokauden kasvisten saatavuuden kotikeittiössäsi myös joulun pyhien jälkeen!

Mikäli sinulle tulee kysyttävää joululomaan liittyen, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä sähköpostitse - info@kasvimaani.fi

Ps. Joko olet uutiskirjeemme tilaaja? Myös muita uudistuksia on tulossa kevään aikana ja niistä kerromme ensimmäisenä kaikille uutiskirjeen tilaajille. Uutiskirjeen tilauslinkki löytyy tämän sivun lopusta.