Kasvimaanin kesäloma

Kasvimaani viettää kesälomaa heinäkuussa, jolloin Kasvisboxeja ei toimiteta. Elokuun alusta lähtien Kasvimaanin valikoima painottuu jälleen vahvasti kotimaisiin avomaakasviksiin.

Tämän kevään viimeinen Kasvisboxi toimitetaan viikolla 26, arvioitu toimituspäivä on torstai 28.6. Syyskauden ensimmäinen Kasvisboxi lähetetään puolestaan viikolla 32, ja arvioitu toimituspäivä on tuolloin torstai 9.8.

Kesätauko ei vaadi kestotilaajilta toimenpiteitä - veloitukset kesätauon ajalta lakkaavat automaattisesti ja tilaukset jatkuvat syksyllä valitsemasi syklin mukaisesti joko 2 tai 4 viikon välein. 

Kesätauon aikana ei voi tehdä uusia kestotilauksia, mutta kokeilijan kasvisboxin voit tilata myös tauon aikana ennakkotilauksena. Tauon aikana tilatut boxit toimitetaan kesätauon päätyttyä viikolla 32. Ennakkotilaamalla boxin varmistat tuoreiden satokauden kasvisten saatavuuden kotikeittiössäsi myös kesälomien jälkeen!

Mikäli sinulle tulee kysyttävää kesätaukoon liittyen, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä sähköpostitse - info(a)kasvimaani.fi!