Kasvimaanin kevät 2018

Syksy on takana, jouluun on enää muutama yö ja kohta on jo kevät! Uusi vuosi tarkoittaa uudistumista myös Kasvimaanille – lue lisää ja ennakkotilaa tammikuun ensimmäinen boxi jo nyt!

Syksyllä Kasvisboxien valikoima on muodostunut satokauden kasviksista ja juureksista, jotka on pääosin hankittu Apetitin kotimaisilta vastuuviljelijöiltä. Kotimaisten kasvisten lisäksi boxeissa on matkannut myös yksittäisiä kansainvälisiä tuotteita, kun Yhdysvalloissa kasvanutta bataattia. Kotimaiset kasvikset on pakattu boxeihin vain muutama päivä pellolta nostamisen jälkeen.

Kotimainen satokausi on päättymässä, joten kevään ajaksi myös boxien valikoima uudistuu. Jatkossa boxeihin pakataan sekä perinteisiä kotimaisia tuotteita, kuten porkkanaa ja palsternakkaa, kuin myös eksoottisempia kansainvälisiä tuotteita, joista esimerkkeinä voidaan mainita ananas ja appelsiini. 

Valikoiman lisäksi myös toimitusrytmiä uudistetaan. Keväällä boxeja toimitetaan kahden viikon välein, aina parillisella viikolla. Toimituspäivät pysyvät kuitenkin samoina – boxit pakataan keskiviikkoisin ja toimitetaan asiakkaille torstain ja perjantain aikana. 

Ensimmäiset uudistuneet Kasvisboxit on tilattavissa nyt! Boxi on tilattava viimeistään keskiviikkona 3.1. ja se toimitetaan 11.-12.1. Tutustu ensimmäisen boxin valikoimaan ja tee tilaus.

Ps. Joko olet uutiskirjeemme tilaaja? Myös muita uudistuksia on tulossa kevään aikana ja niistä kerrotaan ensimmäisenä kaikille uutiskirjeen tilaajille. Uutiskirjeen tilauslinkki löytyy tämän sivun lopusta.