Kasvimaanin reseptit ja vinkit uudistuvat!

Jatkossa Kasvisboxiin liittyy entistä enemmän ja entistä monipuolisempia reseptejä! Saadun palautteen perusteella Kasvimaanin reseptit ja vinkit uudistuvat, ja jatkossa kattava boxikohtainen reseptikooste julkaistaan toimitusviikkoina Kasvimaani.fi:ssä.

Boxin mukana kulkee jatkossakin lista boxin tuotteista ja niiden alkuperästä sekä muutama yksittäinen vinkki tai resepti kasvisten ja hedelmien käytön tueksi. Laajempi reseptikooste julkaistaan sähköisessä muodossa Kasvimaanin blogissa

Uudistuksen myötä saamme kasvatettua boxikohtaisten reseptien määrää huomattavasti ja tarjottua tilaajille entistä kattavamman reseptikoosteen. Lisäksi aiempien boxien reseptien pariin on jatkossa helpompi palata, kun ne löytyvät sähköisestä muodosta - ei siis tarvetta ruveta etsimään lipaston pohjalta vanhempia reseptivihkoja. Reseptikooste julkaistaan aina toimitusviikkojen alkupuolella, jolloin resepteihin on mahdollista tutustua jo ennakkoon, ennen boxin saapumista kotiovelle. Toki uudistukseen liittyy ekologinen puoli, kun fyysisten tulosteiden määrä vähenee.

Millaisia reseptejä sinä haluaisit nähdä uudistuneessa reseptikoosteessa? Mikä on ollut sinun mielestä paras Kasvimaani-resepti tähän mennessä? Kerro meille Facebookin puolella tai sähköpostitse - info@kasvimaani.fi!