Kukkakaali-pistaasi-guacamole

Kuumenna parilassa naan ja sipaise se mausteöljyllä. Tarjoa kukkakaali-pistaasi-guacamolen kanssa.

4 annosta | alle 15 minuuttia

Tarvitset:
1 dl suolattuja pistaasipähkinöitä
200 g kukkakaalia
1 avokado
kourallinen tuoretta pinaattia tai muutama pala pakastepinaattia

Tarjoiluun:
Naan-leipää
maustettua rypsiöljyä, esim.  Apetit Valkosipuli-basilika rypsiöljy

1. Laita pistaasit tehosekoittajaan ja rouhi niitä hetki. Pähkinät saavat jäädä melko isokokoisiksi. Siirrä pähkinärouhe sivuun.
2. Hienonna tehosekoittajassa kukkakaali, avocadon sisusta ilman kiveä sekä pinaatti. Sekoita tahnan joukkoon osa pähkinärouheesta. Levitä seos laakeaan astiaan ja viimeistele lopulla pistaasirouheella.
3. Kuumenna naan parilalla ja sipaise pintaan mausteöljyä. Tarjoa lämmin leipä levitteen kanssa. 

Vinkki! Voit ripotella leiville nigellan eli ryytineidon siemeniä!