Lämmin peruna-purjolisäke

Tämä maukas lisäke saa veden kielelle upealla tuoksullaan!

5 annosta | alle tunti

Tarvitset:
700g keitettyjä perunoita tai muita juureksia
1 purjosipuli
3 rkl rypsiöljyä
2 rkl kapriksia
4 rkl persiljaa hienonnettuna

Kastike:
1 rkl sitruunamehua
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl dijonsinappia
1 tl kuivattua rakuunaa
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

1. Pilko perunat tai muut haluamasi juurekset. Huuhtele purjo hyvin ja suikaloi se. Kuumenna kasviöljy isossa pannussa tai muurikassa. Lisää joukkoon perunat ja kääntele, kunnes ne saavat hieman väriä.
2. Lisää joukkoon purjosuikaleet. Sammuta lämpö ja lisää joukkoon kaprikset, persilja sekä keskenään sekoitetut kastikeainekset.
3. Kääntele ainekset sekaisin ja tarjoa lämpimänä.

Vinkki! Voit korvata perunan jollain juureksella, esimerkiksi porkkanalla tai palsternakalla!