Punajuuriwrap

4 annosta | alle 1 tunti

Tarvitset:
400 g punajuurta
½ dl balsamiviinietikkaa
½ dl oliiviöljyä
1 tl suolaa
rosmariinia
ripaus mustapippuria

Sinihomejuustokastike:
20 g voita
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
50 g sinihomejuustomurua

Lisäksi:
4 tortillalevyä
rucolaa

1. Kuori ja kuutioi punajuuret. Laita punajuurilohkot uunivuokaan. Mausta lohkot balsamicolla, öljyllä, suolalla, rosmariinilla ja mustapippurilla. Sekoita ja kypsennä uunissa 180 asteessa 40 minuuttia tai kunnes lohkot ovat kypsiä. Sekoita välillä.
2. Valmista juustokastike. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi. Lisää maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen ja keitä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää lopuksi joukkoon sinihomejuustomuru.
3. Kuumenna tortillalevyt nopeasti uunissa. Lisää päälle rucolaa, punajuurilohkoja ja sinihomejuustokastiketta. Kääri kartiomaiseen muotoon ja tarjoile heti.