Yhden astian wok

One top noodle wok eli yhdessä astiassa valmistettava wokki on näppärä tehdä. Kanan sijaan proteiinin lähteeksi käyvät myös pavut ja tofu. 

alle 30 min |

Tarvitset:
1 rkl NEITO® ̶ rypsiöljy Mustapippuria
300 g kanan fileesuikaletta
200 g porkkanaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ kiinankaali
1 paprika
½ pss Meira Kasvismauste Wokkeihin
2 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
3 levyä nuudelia

Koristeluun:
kevätsipulin varsia silputtuna

1. Kuumenna tilkka kasviöljyä wokissa ja paista fileesuikaleet siinä lähes kypsiksi niitä koko ajan liikutellen. (Jos käytät papuja, halloumia, äyriäisiä tai tofua, lisää ne pannulle vasta lopuksi siksi ajaksi, että ne ehtivät kuumentua.)
2. Pese ja kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Pese ja pilko kiinankaali ja paprika sopivan kokoisiksi paloiksi.
3. Sekoita puoli pussia Meira Kasvismaustetta ja kasvikset kulhossa. Maustetut kasvikset ovat suoraan valmiita wokattavaksi.
3. Lisää kasvikset pannulle ja wokkaa noin kymmenen minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
4. Lisää vesi ja soijakastike. Lisää pannuun nuudelit ja peitä kannella. Keitä hiljalleen muutama minuutti, sekoittele pehmennyt nuudeli kosketuksiin liemen kanssa ja hauduttele, kunnes nuudeli on kypsää.
5. Silppua wokkiin runsaasti kevätsipulin varsia ja tarjoa heti.